Κώστας
Κώστας
Motivation Carpe diem. Στα 32 του εκτός απο bartender όπου βρεί μπασκέτα ρίχνει και κανα σουτάκι.Του αρέσει πολύ να ακούει μουσική αλλά και να mix-άρει κιόλας.Ξεσηκώνεται όταν ακούει το “I Feel Good” και λατρεύει τις 3D ταινίες με αγαπημένη του το Avatar.Αγαπημένο cocktail το “Hemingway Daquiri” και όπως ο ίδιος ο “Ernest” μπορέι να πιεί πολλά!!
Jim
Jim
27 χρονών.Παιδί της δράσης και της συνεχούς κίνησης.Του αρέσει να πινεί “La Paloma”,ενώ στον ελεύθερο του χρόνο δοκιμάζει διάφορα whiskies.Η αγαπημένη του ταινία: The Dark Knight.Το τραγούδι που τον “φτιάχνει” είναι το Smells like teen spirit και το moto του “Ο Χαμένος τα παίρνει όλα”.
Σπύρος
Σπύρος
Λατρεύει να παρακολούθει ποδόσφαιρο και να παίζει επίσης.Πίνει negroni σε όλες του τις παραλλαγές και στα 30 του κατέληξε στην ατάκα : Team work makes the dream work!Το “The Last Samurai” ειναι ταινία που έχει χιλιοπαιχτεί στο DVD του και όταν ακούει το “Six blade knife” απο “Dire Straights” κάτι παθαίνει!!!
Λάμπρος
Λάμπρος
Φανατικός “Μπασκετικός” και σταθερά ενεργός στον τομέα της γυμναστικής.Αγαπημένο του ποτό είναι το “Old Fashioned” και αγαπημένη του μουσική η “Rap”.Όταν έχει ελεύθερο χρόνο λύνει μανιακά sudoku και ασχολείται πολύ με το boxer του τον “Πάρη”.Ο Λάμπρος είναι 32 χρονών και η αγαπημένη του ταινία είναι “Η Φωλία του Κούκου”. Zει την ζωή του με την φράση “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”.
Γιώργος
Γιώργος
Ξεκινάει τη μέρα του με τρέξιμο στην ύπαιθρο.29 χρονών,Λάτρης της tiki κουλτούρας των mai tai και των zombie!Στον ελεύθερο του χρόνο βάζει στο playlist πρώτο τραγούδι το “Uptown Funk” και καταπιάνεται με “DIY” κατασκευές πάσης φύσεως,ενώ του αρέσει να επαναλαμβάνει τη φράση “Just Do It”.

bar-catering